Stockholmsjenna

Kolmården och Östergötland

Under halloween-helgen gjorde vi ett besök till Kolmården. William hade aldrig varit där och det var väldigt länge sen jag själv var där (när jag var ett litet barn).

Kusligt (fast på en bra nivå så det inte blev för läskigt för barnen), mycket att titta på och göra samt en bra blandning mellan djur, attraktioner och ”att göra”.

Vi åkte dit med Williams mormor & morfar och det var kul att uppleva Kolmården tillsammans med dom. William älskade det också och speciellt Bamses Värld. Gladast blev han nog när han stod först i kön och fick krama Bamse ❤️

Efter Kolmården åkte vi vidare och sov på Elite Hotell. Gick ut på kvällen och åt middag. Men som det är med barn så blev det ingen middagsro direkt… Vi fick mest turas om att vakta W som hellre ville springa runt och busa på restaurangen än att äta någon mat ?

Han sov gott den natten och vaknade lagom i tid tills hotellfrukosten öppnade. Efter frukosten åkte vi sedan vidare ner till Mantorp för att besöka Sebastians grav under All Helgona och tända ljus.

Först gjorde vi ett besök hos Williams faster och åt lunch ihop. Det är som vanligt så kul att se W busa med sina kusiner ? William var också väldigt glad över att träffa ”faffa” (farfar) som han hade tjatat om i några dagar.

Efter lunchen åkte vi alla till graven. Känns fortfarande så overkligt att man ska behöva se sitt barn stå vid sin pappas grav. Han förstår ju inte än heller, men det dröjer nog inte länge till innan frågorna kommer… Och älskade Sebbe, han hade varit så stolt över sin son ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats