Stockholmsjenna

3 veckor långt sportlov

Nej men på riktigt.. Kan man stoppa tiden? Tycker den går alldeles för fort som vanligt. Från mitten av februari var mitt fokus på på tenta-plugg och två dagar innan jag skrev tentan fick William börja va hemma med mig för ett 3 veckor långt sportlov. Passade på när man hade möjligheten att va lediga tillsammans.

 

Nu har det ju inte varit ett ”normalt” sportlov med tanke på pandemin som pågår. Men vi har varit mycket utomhus, varit i stallet, bakat samt pysslat hemma.

 

 

Under vecka 8 träffade vi även Williams kusiner och moster för en dag ute i Tyresta by. På kvällen åt vi pizza till middag och kollade på film. William var så glad över att träffa sina älskade kusiner igen.

 

 

Under vecka 9 när sportlovet startade ”på riktigt” kom även våren till Stockholm. All snö försvann, vi hade 11 grader ute på dagarna och det var helt fantastiskt. Williams cykelhjälm hade blivit för liten så det inköptes en ny cykelhjälm till honom. Beslutade mig tillslut för att köpa en cykelhjälm med MIPS. Som ryttare vet jag hur bra MIPS är, så det kändes som ett självklart val när jag såg att alternativet fanns.

 

 

Nu är vi inne på sista helgen på detta sportlov. Imorgon är vi tillbaka till rutinerna med förskola och jobb. Jag har tillgodoräknat två kurser nu i vår, så min nästa kurs börjar inte förrän i maj. Därför blir det fokus på jobbet tills dess.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats