Stockholmsjenna

2 års dagen

Här var det dåligt bloggat igen. Men jag har varit väldigt upptagen på sistonde.
I torsdags så hade jag en lång dag i skolan. Sedan stannade jag kvar enda till 16.00 med Viktoria och Rola för att plugga inför ett prov.Fredagen började med att jag pluggade mer inför provet, och gjorde provet som gick bra. Åkte sedan med Pappa och hämtade några maskiner och sedan körde han mig till stallet och jag fixade allt lite snabbt och åkte sedan hem.
Eric kom hem till mig nästan direkt efter att jag hade kommit hem, det var nämligen vår 2 årsdag! Vi spenderade kvällen hemma hos mig, lagade en jätte god middag som hela familjen åt och sedan hade vi det mysigt och kollade på en film: Valkyria.

img173

Nu har Eric åkt till jobbet och jag kan inte sova vidare. Blää! Men jag får väl gå ner och äta frukost snart.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. steph

    jag hade ljubrunt, mellanbrunt, skiftningar med rött oxå… det var kanske därför det blev lite orange först.. hehe 😛 och det e lungt, jag har inte tappat håret, än iaf, haha xd tack för din kommentar, verkligen snygg blogg har du 🙂

  2. pessi

    oj va kul att du kommenterade min blogg, och hittade den, o kul med en annan finsk hästtjej! 😉 varifrån finland kommer du då?? 🙂

stats