Stockholmsjenna

19/7

Under denna vecka har jag och linniz jobbat på Ef kontoret i Stockholm.
På måndagen var vi lite lata. haha! Och på tisdagen jobbade vi faktis på ganska bra! Efter de satte vi oss på kajen vid strandvägen och drack lite, sedan åkte vi på allsång. det var najs. Efter de så träffade jag pojkvännen vid centralen, men jag var så trött och tråkig. Hade varit uppe kl 6 på morgonen den dagen eftersom att hovslagaren skulle komma och sko hero på morgonen innan jobbet.
på onsdagen så jobbade vi 9-17, jäkla fart på oss och en massa latte och cola vart de! Radion tröttnade vi på, nrj, rock klassiker, bandit, rix fm, svenska favoriter, 80 tal, lugna favoriter, jaa, en massa skit hann vi lyssna på! Ipoden hann också bli uttjatad… Åkte hem och till stallet, var så jäkla trött att jag segade mig hela natten.
Vaknade imorse, dö trött. tvingade mig upp sista dagen. Åkte till jobbet och var snabb, hann klart till kl 13.00 och fick ledigt framtill nästa vecka! så himla skönt!

Nu får jag njuta hela helgen. Ikväll ska jag träffa pojkvännen, imorgon är det 4 månader mellan oss och jag&emelie ska rida ut med hästarna ifall de e fint väder till rudan. Härligt härligt!

 

img172 img169

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats