Stockholmsjenna

16/7

Jao, nu har dagarna gått 🙂
Har inte gjort så mycket mer än att varit i stallet och vart med pojkvännen under helgen. han kom i fredags och så sov han här fredag&lördag. sen igår så låg vi och sov halva dagen, sedan åkte jag till stallet och sen kom linniz hit 🙂 vi låg och snacka om allt mellan himmel och jord, problem, kärlek, vänskap, fester, pinsamheter,sommar romanser m.m. Riktigt härlig tjejkväll då vi inte haft en sådan på länge! Bara ligga och snacka ut om saker! så himlans skönt.
Vi låg även och kollade på kniven i hjärtat, men den e så lång och man tröttnar så vi låg mest och snacka, kommenterade och sedan vid 2 vart vi så trötta och bestämde oss för att sova. yeah sure! vi låg och babbla järnet och somnade inte förens runt 3.
Frös som fan under natten också och sedan ringde någon mig kl 6 imorse och började skricka i mitt öra! jag ska fan aldrig mer svara i telefon när någon med dolt nummer ringer!Så ring fan inte med dolt nummer till mig mer. ni kommer inte få svar!
Gick sedan upp kl 7 och började fixa oss, käkade frulle och drog oss sedan till jobbet. Jobbade fram till 17 och hann ta en 2 timmar lunch, oj då :$ (a).   men vi hann klart innan 18.00 iallafall 😀

Jag och Linniz gick sedan ut till kajen vid strandvägen, tog av oss skorna och satt vid vattnet, snacka, sola och bara tog det lugnt! helt underbart. det måste vi göra varje dag efter jobbet fan 😀
Åkte sedan hem, och nu e jag här.  måste dra mig till stallet och rida lite i shorts och linne. najs! sedan hem, duscha, och sova! ska upp kl 6 imorgon, hovslagaren kommer, sedan måste jag till stallet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats