Stockholmsjenna

15 april

Jag har tänkt. Och jag har tänkt som fan!
Oavsett hur det kommer gå med carro nu. Så kommer hon troligen inte kunna rida på ett långt tag iallafall. Visst känner man att man borde sluta med ridningen eftersom det hände.
Först att jag gick omkull i höstas,låg under hästen, tappade minnet och hamnade på SÖS och lider fortfarande utav en skallskada som kommer sitta i hela livet. Detta har själv drabbat min hjärna och mitt liv. Jag kommer tex inte ihåg obetydelsefulla saker, eller när man pluggar eller sitter på föreläsningar så minns inte jag ett skit om vad det handla om.
Sedan händer det här med carro, betydligt värre. Och det får ju mig att tänka till. Jag gjorde samma cavalleti övning, de kunde lika bra vart jag.

Båda dessa olyckor hände på samma ridvolt. På samma stall. Jag känner verkligen obehag när jag hoppar upp och rider på volten. Jag känner rysningar i kroppen så fort jag bara ser den. Så nu har jag bestämt mig: Jag kommer flytta till sommaren.

Troligen säger jag upp stallplatsen nu i maj. 1 juni drar vi till Kalvsvik på bete, sedan i september så flyttar vi vidare till ett nytt stall (ej bestämt vilket. Några bra tips?). Jag behöver verkligen komma iväg från Högsta nu. Jag klarar det inte längre. Tyvärr…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats