Stockholmsjenna

Sweden International Horse Show 2021

 

December var en hektisk månad, precis som det brukar vara. Dessutom startade december med att jag var nyopererad efter utomkvedshavandeskapet.

Efter operationen höll jag mig mest hemma då jag hade så ont att det knappt gick att gå, jag kunde inte böja mig ner pga. operationshålen i magen, kunde inte skratta utan att det gjorde ont osv. Fruktansvärt och framförallt energikrävande att gå runt och känna smärta. Det jobbigaste som hästtjej var att inte kunna va i stallet som vanligt. Jag fick nämligen inte rida eller lyfta tungt på 4 veckor. Vilket såklart känns som en evighet… Däremot hängde jag en del i stallet ändå och fick hjälp av sambon att lyfta tungt och mocka. Guldvärt! William var även med en del i stallet.

 

 

Lite mer häst blev det sen när det under första advent var dags för Sweden International Horse Show. Något vi hade bokat för länge sen och verkligen längtade till. Då var jag verkligen nyopererad då horse show var exakt en vecka efter operationen. Jag var länge osäker på om jag kunde ta mig dit med tanke på smärtan, men beslutade mig att ge det en chans eftersom man mestadels ändå sitter still när man kollar på tävlingarna.

 

På lördagen den helgen startade vi dagen i stallet. Bonusdottern kom till Stockholm kvällen innan och hon fick agera ryttare eftersom jag inte kunde rida något. Vi körde en förmiddag i stallet hela familjen. Efter stallet åkte vi hem och fixade oss innan vi åkte vidare till Friends Arena för att se helgens första föreställning. William var med och såg sitt livs första horse show, vilket var både nytt och spännande för honom. För att göra det ”William-anpassat” var vi och såg endast på Familjemartinén.

 

 

Fart, fläkt, sagor och många fina hästar. Spännande tyckte Wille även om han tyckte att hästlastbilarna på mässan var det som var höjdpunkten tror jag. På kvällen efter horse show passade vi på att klä julgranen tillsammans.

 

 

På söndagen körde vi en heldag på Friends. Denna gång följde inte William med utan han spenderade istället dagen med sin mormor och morfar. Och det blev verkligen en heldag på Friends då vi var där precis när mässan öppnade på söndagen, såg förmiddagsklassen, shoppade på eftermiddagen och därefter såg vi sista kvällsshowen på söndagskvällen.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats