Stockholmsjenna

Storm och dressyr

Igår åkte jag till stallet på eftermiddagen efter att ha hängt hemma ett tag och fixat lite framför datorn. Körde verkligen mutlitasking när jag hade datorn framför mig och på paddan rullade avsnitt av Sex and the city. Älskar den serien!

 

1

Iallafall, tillbaka till stallet. När jag kom dit så var det typ regnstorm ute. Hero stod och åt sin eftermiddagsmat så jag började med att göra i ordning foder innan jag tog ut honom för att mocka. Fick däremot spola av hans ben först så han fick stå och torka medan jag mockade och torvade.

Fixade sedan i ordning Hero som var lerig (som vanligt..) och gick upp till ridhuset för ett pass. Hero var väldigt pigg och lite nervig då det blåste storm utomhus och det lät som om ridhuset skulle blåsa iväg. Hade visserligen på radion vilket verkade hjälpa lite med att få honom lugn.

Det jag däremot är väldigt glad över är att även fast han tycker det är lite ”spooky” så vill och försöker han koncentrera sig så mycket som det går på arbetet. Han var faktiskt väldigt fin i travarbetet igår och i vänstergaloppen.

2

 

Pysslade med honom efter ridningen, lät honom slicka på sin HorsLyx och sen var det dags för kvällsfodring och för mig att åka hem.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats