Stockholmsjenna

inspobash

Igår var det en underbar kväll på Bergmans med #inspobash. En rolig kväll där man träffade en del bekanta ansikten. Riktigt kul att träffa lite hästfolk som man inte träffat på ett tag. Kvällen bjöd på en riktig inspirationskick av olika slag! Thomas Fogdö som är en mental coach höll ett väldigt inspirerande tal som fick mig att tänka till lite ang. målmedvetenhet, jobba hårt och att ha duktiga människor runt sig i sitt ”team”. Nästa inspirerande tal höll Anna Persson från AP Ridutveckling och dressyrryttaren Kristian von Krusenstjerna där dom berättade om hur man når framgång och hur viktigt det är i dressyren att nöta på grunderna, för grunderna är grunden till allt.

 

Efter föredragen minglades det lite innan Equestrian Stockholm bjöd på modevisning. Kul att se duktiga Johannas kollektion. Jag tycker det är riktigt kul att Johanna vågar lite extra med sina kollektioner och bjuder på stilrena och trendmedvetna plagg med det lilla extra! Jag tycker speciellt om alla detaljer på kollektionen, det är i mina ögon det som kollektionen unik!  Mina favoriter ur kollektionen är den marinblå dunjackan, deras nylanserade ridbyxor, tävlingstoppen med spets och deras schabrak. Supersnyggt och trendigt!

 

Tv-kanalen Horse1 var där och filmade hela kvällen. Programmet kommer att sändas i slutet av oktober och jag intervjuades av gulliga Anna för Horse1 🙂

 

Det var med andra ord en jätterolig kväll och jag hoppas verkligen att det sker fler ridsportevent i Stockholm i framtiden. Med tanke på antalet personer på plats så visar det helt klart att det är omtyckt och efterlängtat med fler event för oss hästfolk!

 

Jag avslutade sedan kvällen på Scandic Anglais för några drinkar med min bästa vän som var mitt sällskap hela kvällen. Sedan skiljdes vi åt och jag mötte upp Sebastian för lite mys hemma. En perfekt fredag!

 

IMG_3493 IMG_3546 IMG_3512 IMG_3530 klar21 mingel17 IMG_3554

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats