Stockholmsjenna

Hemmadag och gamla jeans

Idag kör vi en hemmadag efter att hittills ha varit iväg på någon aktivitet varje dag denna vecka.

Blir lek, mys och sen ska jag försöka hinna med alla hushållssysslor som jag inte har hunnit med dom andra dagarna.

Något jag hittills hunnit med på morgonen är att starta dagen med min smoothie som jag brukar. Varierar innehåll nästan dagligen beroende på vad jag har hemma, men idag fick det bli mango, spenat, avokado och kokosdryck. Så gott och mättande!

Jag har även hunnit med att gå igenom min garderob lite. Hittade mina gamla jeans som jag hade innan graviditeten. Jag har inte sen förlossningen hunnit ens försöka gå ner i vikt eller träna speciellt mycket eftersom det varit tusen andra saker att fixa och ordna i och med vår historia. Men snacka om att jag blev förvånad att jag kom i mina gamla jeans igen, för det var bara att drömma om i höstas. Dom satt liiite tight kring magen, men jag kom i dom och kunde knäppa båda gylf och knapp. Kul för jag saknar mina ”gamla” kläder lite och hoppas att dom sitter bra igen till runt sommaren.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats