Stockholmsjenna

23 april, dag 14…

FÖR ER NYA LÄSARE, GÅ TILL 28 MARS OCH LÄS ER FRAM, ETT DATUM NI EJ FÅR MISSA ÄR 10 APRIL FÖR ATT KUNNA FÖRSTÅ VAD SOM HÄNT!

Idag hade jag sovmorgon igen. Vaknade runt 9 och åkte till skolan 10.25. Hade endast en spanska lektion. Sedan mötte jag upp Jennie vid medborgarplatsen. Vi gick ut och åt och njöt utav solen. Lämnade sedan några försenade lånebäcker på stadsbibiloteket.
Efter det köpte jag mig en älskad mocha frapino på expressohouse och vi började tralla hem.
När vi sedan kommit hem så solade vi, gick sedan en promenad i naturen vid rudan.
Kom hem och fick samtal om carro…

Idag hade dem satt Carro i en rullstol, och hon klara det galant! Hon ville hela tiden resa sig upp och börja gå. Men det fick hon såklart inte.
Dem pratade med henne och frågade om hon hade ont eller så och hon vände på huvudet och "nickade" fram ett nej. Men som sagt. Hon kan inte prata eller så. Hon ser inte heller helt. men idga har hon faktiskt öppnat ögonen lite. Hon försöker öppna dem mer, men får inte upp dem helt pga. att hon är så svullen.
Hon blir även trött vädligt fort eftersom kroppen fått ta emot så mycket stryk och så. Så hon vilar för det mesta.
Ikväll är det tydligen hoppning på tv, så dem ska ställa in en tv till henne. Hon ville nämligen se hoppningen
Carro gumman, där ser man att du har modet och hoppningen kvar i hjärtat!
Imorgon ska hon sättas i rullstol igen och dem ska gå ut och gå med henne lite. Fast vara om natten går bra och inget händer.
Hon har inte heller några medel i kroppen längre. så hon gör allt helt själv. Men hon är ju inte helt okej, finns ju fortfarande mycket som måste läkas. Om man tänker efter så kan hon inte ens öppna ögonen än pga. svullnaden. tänk er då hjärnan som är mer svullen :/
Men det bästa är ju att hon förstår och hör oss 🙂

Doktorn hade inte velat skrämma upp alla, men idag berättade han att hon egentligen var som död när hon kom in dit den där torsdagskvällen. Dem gjorde ett undantag, en ren chansning som dem aldrig tidigare gjort när dem opererade henne. Det var antingen eller; fortsätta vara död, eller börja leva…. OCH HON KLARADE DET!!!

Vila nu carro älskling så du snart kan vara med oss igen. Med tanke på den långa processen hon ska få gå igenom med vård,sjukhus, undersökningar, rehab och så, så kommer hon nog va hos oss som vanligt (får vi hoppas!) i höst /vinter.

Hoppas allt fortsätter gå bra, Du måste klara det carro! Du bara måste! Jag väntar på dig! <3

image342
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carro

    Det är en spruta man måste ta när man åker utomlands och vara borta ett längre tag, typ mot någon sjukdom eller nått. Vet inte riktigt själv faktiskt 😛 men jag har ju fått veta nu att jag ska till californien 😀 grattis på födelsedagen i efterskott och hoppas du hade en bra födelsedag (hörde att du skulle ha fest i fredags)

stats