Stockholmsjenna

20-21-22 april

FÖR ER NYA LÄSARE, GÅ TILL 28 MARS OCH LÄS ER FRAM, ETT DATUM NI EJ FÅR MISSA ÄR 10 APRIL FÖR ATT KUNNA FÖRSTÅ VAD SOM HÄNT!

20 april:
Allt är som tidigare med carro…
Carro. Jag kommer tända ljus för dig ikväll. För saknaden är så stor och jag känner att jag bara väntar och väntar just nu.
Jag klarar mig inte utan dig, så är det bara. Men vänta tills du mår bra innan du vaknar. Men du måste klara det! Jag är villig att vänta på dig. Men det är bara jobbigt. Det känns i hjärtat. Precis som det gjorde när jag trodde att jag hade förlorat eric. Men jag väntar, bara du kommer tillbaka.
Det får lixom inte sluta såhär. det får inte det! Vad gör jag då? Då kommer jag fan till dig! Detta som hände är så hemskt! Varför du carro? Jag tycker det skulle vart jag istället. du är inte värd något sånt här! Kämpa carro. KÄMPA! Så finns jag här från dag ett när du öppnar ögonen.

21 april:
Idag åkte jag,mamma och pappa till stallet. Veronica kom dit också. Och vet ni vad!? :O
Jag fick GODA NYHETER!!!!!
ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN!!! 😀 😀 😀
Doktorn hade pratat med carro och hållt hennes hand och sagt: carro, om du hör mig nu så kläm min hand. och vet ni vad? HON GJORDE DET!
Sedan hade dem bett henne röra på tårna… HON GJORDE DET!
Hennes mamma hade satt på läppsyl på hennes läppar för dem var så torra, och hon helt av sig själv, började göra så med läpparna som man brukar när man ska jämna till läppsylen!
Hon andas inte längre vida respirator, utan via något annat för att dem ska kunna undersöka mer.

ÄNTLIGEN E DET PÅ MYCKET BÄTTRINGSVÄG! Jag har gått runt med ett leende på läpparna hela dagen nu!
MEN vi ska veta att de kan gå snett och gå nerför. Men varje liten grej ger så mycket hopp!
HON SKA KLARA DET! CARRO, JAG VÄNTAR PÅ DIG! TA DIN TID. Kanske detta är överaskningen du lovade mig som födelsedagspresent? 😀

22 april(idag):
Idag hade jag sovmorgon. Sedan åkte jag till skolan. Efter skolan så hade jag tandläkaren. Skit läskigt enligt mig 🙂
Men det gick as bra! Inga hål (aldrig haft hål under mina 17 år), ingen tandställning och dem sa tillochmed " Varför kan inte alla ungdomar i din ålder ha så bra tänder som du har?" Lite glad vart man 😀 Höhö.
På kvällen åkte jag till stallet. Och på eftermiddagen innan stallet fick jag ett samtal.
carro har ej vaknat men hon förstår vad som händer.
hon hör, men de e så svullet så hon kan inte öppna ögon eller så.
hon nickar, och rycker på axlarna och så istället för att prata.
rör på armar och tår.
Hennes föräldrar vill ej ha besök än, för eftersom ett mirakel nu har hänt och allt gå så fort och bra, så kan d bli ett bakslag.

Hon kommer ej komma tillbaka till oss som vanligt i början. Hon kommer stanna på sjukhus, och rehab och så. så annat är ej att tänka på just nu.
Det bästa är att de e på bättringsväg. så vi får väl låta henne va ifred nu så hon får återhämta sig. Hon vet att vi alla finns här! 😀

Äntligen carro. jag säger bara: finally!<3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lollo

    jaa, lite, eller inte sådär så man hoppar till, men lite halvläskig, det är typ en rysare.hoppas allt blir bra med Carro 🙂 håller tummarna

stats