Stockholmsjenna

Nationella i Svenska B

Idag hade jag nationella i svenska. Hade tal om Civilkurage och det gick nog helt okej. Vart dock lite nervös när jag stod där uppe för alla och märkte att jag inte såg alla tydligt pga. min dåliga syn, och glasögonen hade jag glömt! Fy, jag visste inte vart jag skulle ta vägen!

Efteråt jobbade jag och min grupp i caset lite på vår uppgift. Vi skriver om Naturkatastrofern som drabbade Phi Phi Island, Ni vet nog vilken jag syftar på… Tsunamin 26 December, 2004.

Imorgon har jag nationella igen, fast denna gång uppsatsen. Från 08.30 till 16.00! Fy fan säger jag bara!!!
Har köpt lite naturgodis och dricka så jag har något att äta på under alla dessa timmar.
Men nu ska jag börja skriva på mitt projekt, och samtidigt glo på Den Rätta För Rosing och Desperate Housewifes.

Vi hörs!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Wraith

    Svar: Tack, det gör mig väldigt glad! Dock föredrar jag aldrig uttrycket 'djup', det är luddigt för mig. Vem som helst kan skriva en kärleksdikt och vara lite djup, om du förstår vad jag menar? :)Det handlar nog snarare om hur långt man har kommit i sina tankar. Hoppas jag kan bidra med något!

stats