Stockholmsjenna

Lunch med HiPP barnmat och Loppi

IMG_5052

 

Igår var vi på VIP-lunch tillsammans med en massa andra bloggare som Loppi och HiPP barnmat arrangerade. Blogglunchen var ute på Rosendals trädgård och det är ju så himla fint där!

 

IMG_5048 IMG_5053 IMG_5057

 

Det bjöds på god lunch och medan vi bloggare åt lunchen så presenterade HiPP barnmat sitt sortiment av ekologisk barnmat och de presenterade även sina nyheter som snart kommer lanseras. Bland annat ”Hippisar” vilket är deras ”klämmisar”. Deras dietist var även uppe och det pratades om olika myter och vad man ska tänka på när man börjar introducera mat till sina barn. För mig är det en månad kvar tills William får börja testa på att äta lite grann, så det var väldigt intressant att lyssna på vad dietisten sa. Vissa saker hade jag ingen aning om, så jag lärde mig verkligen något.

 

IMG_5063

 

William var nöjd under hela eventet och tog till och med en tupplur mitt i allt. Efter både lunch, fika och prat med andra trevliga bloggare så rullade William och jag hemåt igen efter ett väldigt trevligt event. Vi tackar Loppi och HiPP barnmat för det!

 

IMG_5120 IMG_5106

Vi kom även hem med denna fantastiska goodiebag. Kan va den bästa goodiebagen jag (eller ja, William) fått. Så perfekt inför när han snart ska börja äta mat! Det ska bli riktigt kul att testa dessa produkter och jag är säker på att William kommer gilla dom.

Någon som också hade gillat det är Sebastian. Som kock var han alltid väldigt noggrann med att maten ska vara ekologisk.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Vad roligt! Kam inte du skriva några rader om vad du lärde dig? Har en dotter som är en vecka yngre än din William och känner att jag har noll koll på matintroduktion… tack för en bra blogg, din värme går igenom skärmen!

stats