Stockholmsjenna

Lång dag

Igår vart en lång dag för mig. Började ju dagen hemma hos pojkvännen. Vi åkte en sväng till hans uppfödning Pink Star Diamond och borstade henne lite samt hälsade på avelsstoet.  En snabb sväng hem igen innan vi sedan åkte till hans syster och sedan vidare med henne och barnen till Löt Ryttaregård som producerar mejeriprodukter från gårdens egna mjölkgetter. De hade så många nyfödda killingar där. De yngsta var bara en vecka gamla och ursöta! Vi fick klappa dem lite och det var typ att man ville ta med en hem.

 

Resten utav dagen gick sedan rätt fort och vid 16.20 åkte mitt tåg hem till Stockholm igen. Så fort tåget rullade in till centralen så åkte jag vidare till stallet för kvällsfodring och pyssel med Hero. Han var på riktigt myshumör igår!

 

I väntan på kvällsfodringen så satte jag mig på golvet i hans box och bara satt där och filosoferade lite när Hero helt plötsligt kom fram till mig och la sitt huvud i min famn. Och där stod han ett bra tag, andades helt avslappnat och bara myste. Så himla underbart!

 

Efter kvällsfodringen åkte jag sedan hem och kom hem runt 23.00. Tog en dusch och somnade sedan på en gång i sängen.

 

1

Pink Star Diamond (e: Conny Nobell) var väldigt nyfiken på allt 🙂

2

Mys Hero i stallgången igår kväll <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats