Stockholmsjenna

Känna oss hemma

Det har varit så himla mycket nu i helgen med både tentaplugg och att komma i ”ro”/känna sig hemma nu efter Heros flytt. Men nu börjar jag äntligen komma till liv igen. Igår skrev jag min tenta, så nu är en klar och igår blev det även en premiärtur för mig och Hero här på Djurgården.

Jag trodde faktiskt att han skulle fjanta sig mer, men han var bara otroligt nyfiken. Däremot ville han inte tillbaka hem till stallet utan ville bara fortsätta längre in i skogen så jag fick lura honom på en liten skogsstig som tog oss tillbaka till stallet. Knäpphäst 😉

Men han verkar trivas väldigt bra, och jag likaså. Har börjat inse vilken lyx det är att ha hästen så nära hemmet. Igår ex. gick jag till universitetet på morgonen för salstentamen, efter tentan gick jag hem och åt lunch, promenerade till stallet och gick en promenad med Hero, tillbaka till skolan för föreläsning och därifrån direkt till stallet för ett ridpass. Snacka om lyx!

Kom hem innan kl. 17 igår, städade lägenheten samt hade tvättstuga innan jag slocknade i sängen.

Idag tog jag sovmorgon och har pluggat nu på förmiddagen hemma. Ska snart till stallet och promenera eller rida en sväng och sedan ta in hästarna innan Sebastian kommer hit ikväll.

 

1 2

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats