Stockholmsjenna

I’m back

1

Nu jäklar börjar jag komma in i rutinerna igen. Brukar alltid ta en vecka att vänja in sig vid det nya. Hur lång tid allt tar, vad man ska göra, i vilken ordning osv. Men nu så! 🙂

Både onsdag och torsdag var jag ute och morgonfodrade. Igår fick han vila, men i onsdags red jag ett litet pass och passade på att låta honom jogga lite för att bli av med extra energi. Det är rätt mycket krut i honom just nu. Men det blev ett mysigt ridpass.

Idag var jag ute vid morgonfodringen igen då Therese kom med sin nya häst igår så idag var det ihopsläpp. Gick bra och Hero tyckte på en gång att den nya hästen var ”hans kompis”. Rätt intressant då han varit så himla tight med den andra hästen tidigare. Men jag känner honom rätt väl och snart släpper det och Hero kommer vilja va för sig själv som han brukar.

I övrigt har jag pluggat en del under dagarna och Sebastian har varit här, så har umgåtts med honom efter hans jobb. Lagat god mat och bara myst. Han kom upp lite tidigare till Stockholm i tisdags också så vi hann ut till Barkarby där vi gick en sväng på Ikea samt svängde förbi granngården innan vi åkte till stallet en kvällsrunda. Hero verkade tycka att det var rätt kul att någon han kände kom dit.

2

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. janina

    Vad kul att du och Hero har flyttat dit:) Jag och syrran var och kollade på stallplats där till Nico! Men sen blev det ett stall i Gudö då vi kände att det passade oss bättre

stats