Stockholmsjenna

Härliga vår-dag

Idag har jag varit i skolan på morgonen, efter det så åkte jag hem, köpte med mig en pastasallad med kyckling och drack det med nypressad apelsin juice. Gott gott 🙂
Senare ikväll ska jag iväg och grilla med några killkompisar, och drar även med mig lite tjej polare då också. Det blir nog jätte trevligt. Fast carro kommer saknas under kvällens gång… :/  Och imorgon ska några andra killkompisar också fixa något. Usch, vill bara att carro ska följa med mig då ju!

På tal om Carro så har hon fått som en sorts akut chock nu. Hon börjar väl inse att det hänt någon hemskt och hon är väldigt nere och ledsen. vilket är ju jätte synd för vi alla är så himla lyckliga att allt går suveränt!
Dem skulle ut på promenad med henne i rullstolen idag. Dem skulle även höra av sig senare ikväll om hur det gått och sådant.
Men det är himla tråkigt att hon ska behöva vara så ledsen, jag blir ju också det nu 🙁  men jag kan förstå att det kan vara jobbigt att bara vakna upp sådär och inte veta vad som hänt och sen att doktorn berättar och speciellt att känna att man inte mår bra. Lilla gumman då…

Men som sagt så hör jag av mig lite senare här på bloggen om hur det går för henne.
Om jag inte är hemma när dem ringer mig så skriver jag så fort jag får tillgång till en dator.

Ha en jätte trevlig fredagskväll! Njut utav värmen och solen, jag hörde nämligen att det blir sista dagen med fint väder idag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats