Stockholmsjenna

Gröna Lund sommaren 2021

 

Denna sommar har jag hunnit med Gröna Lund två gånger. Det var verkligen till min lycka då jag älskar (!) berg och dalbanor, snabba karuseller och höga höjder. Första gången jag åkte dit i somras var i början av Juli då jag åkte dit med enbart pojkvännen. Mysigt att va på nöjesfält tillsammans bara vi två: äta och dricka gott, åka karuseller, få lite puls/adrenalin och skratta mycket. Perfekt som dejt!

 

 

Andra gången vi var dit var i Augusti och då tog vi med båda barnen och fokus var på vad de ville och kunde åka och inte vad vi vuxna ville. Det blev också en så mysig och härlig eftermiddag/kväll på Gröna Lund.

William tyckte det var så himla kul där och han var dessutom så modig som vågade åka Vilda Musen!

 

 

Gröna Lund har alltid varit en favorit för mig när jag varit liten. Har alltid älskat att åka dit, så det är fint att kunna åka dit med sitt eget barn och att han tycker det är minst lika roligt! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats