Stockholmsjenna

Ge mig sommar!

Kom nyss hem från stallet. Det var en kort visit där eftersom vädret stoppade mig från att rida.  Kände inte för att börja harva runt i ridhuset eftersom det dammar så mycket där, och jag ville inte heller rida ute eftersom det spöregnar. Varken jag eller Hero gillar regn.

Så istället fixade jag lite i stallet och pysslade med Hero.  Så det får bli hans vilodag nu. Även fast jag var pepp på att ta ett pass med bommar och lite cavaletti. Men jag får heltenkelt göra det någon annan dag.  Behandlade även hans ben med fodertran, så man luktar sådär mysigt fisk nu.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    Tycker din blogg är bra, du skriver mkt vettigt! Däremot inbillar jag mig att du har många läsare? Då tycker jag att du skulle vara en bättre förebild och ha hjälm på dig ALLTID när du sitter på hästen! Du vet ju hur illa det kan gå! Kan förstå att man vill ta en fin sommarbild, mne olyckan kan vara framme även då…MVH/Annika

  2. Emma

    den bilden är sjukt fin alltså!SVAR:hahaha, ja jag garvade som fan! han kan ju inte sluta skratta heller. klockrent! 😀

  3. louise

    SV: Jag kollade/kollar på säsong 1 =) Sjukt glad att jag har börjat kolla, även om jag är sist i världen… haha!fin blogg (:

stats