Stockholmsjenna

Alla hjärtans dag och framåtvänd bilstol

Inlägget innehåller annonslänk

 

 

Vi hade en mysig alla hjärtans dag i år. Frukost tillsammans och W fick lite presenter. Han var så glad och tyckte det var härligt att man firade lite extra nu när det inte är så mycket annat spännande som sker i och med pandemin.

 

 

Vi åkte sedan iväg och köpte en ny bilstol till William som vuxit ur sin gamla Max Way Plus. Alltid svårt val vilken man ska ta och vi har numera en framåtvänd bilstol. Valet blev en Besafe iZi Flex FIX i-Size i färgen Fresh Black Cab. Den kändes ordentlig, smidig och bekväm för barnet. William var så nöjd över sin nya stol och att han äntligen fick ordentligt med plats. W är ju lång som en 5 åring och har stora fötter, så det var svårt för honom att sitta bekvämt i den förra.

 

 

 

Kan varmt rekommendera den till andra som funderar på en framåtvänd bilstol. När jag delade med mig av köpet på min instagram var det så många som skrev att de också köpt samma bilstol till sina barn och var riktigt nöjda. Det var ingen som hörde av sig och skrev något negativt om den bilstolen, så det är ju ett bra betyg 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats