Stockholmsjenna

Kan vi pausa tiden en stund?

Tiden och livet går alldeles för fort. Kan vi pausa ett litet tag? 

Senaste två veckorna har varit hektiska. På både bra och dåliga sätt. Men jag har hunnit med en hel del. Studierna rullar på och jobbet lika så. Jag har haft några underbara dagar och kvällar i stallet med bra träningar tillsammans med Hero. Jag har även spenderat en del tid med vänner och hunnit ha en underbar kväll på Gröna Lund med min bästa vän. Jag har även varit en del med min pojkvän efter att ha varit ifrån varandra i 10 dagar. Men jag har även varit med om tråkigare saker så som min farfars begravning i fredags.

 

Det har med andra ord varit en riktig berg och dalbana av upp och nergångar, främst psykiskt, den senaste tiden. Som grädde på moset åkte jag dessutom på en ordentlig förkylning förra veckan med. Men nu är det dags att blicka framåt. Hösten är äntligen på ingång och hösten är verkligen min favorit årstid. Det är något med hösten som säger ”nystart”. Och det är precis vad jag behöver just nu.

 

IMG_0956

Gabbi och jag fick en riktigt härlig dag och kväll på Gröna Lund. Vi två blir som två barn när vi är där. Bästa medicinen! 

IMG_0957 IMG_0962

 

Efter att verkligen ha åkt allt på Gröna Lund så hade vi bara Eclipse kvar som vi båda vägrat åka. Men vi samlade mod och åkte. Det var bland det läskigaste jag gjort, men jäklar vilken adrenalin-kick man fick! Bästa var dock när vi sitter där, 121 meter uppe i luften i en varsin slänggunga, så ser jag en gigantiskt orange fullmåne. Jag pekar på den och säger ”vad är det där?”. Gabbis svar: ”Det är Globen!”. Herregud vad jag skratta så jag grät! 

 

1C13AB1D-6929-4AB7-89E5-EAC3EA176D17

 

Dagen då det var dags för farfars begravning var en tung dag för oss alla. 

 

IMG_1163

 

Det är dock tur att man har Hero (och världens bästa Sebbe) som kan få vilken hemsk dag som helst till att bli underbar! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats