Stockholmsjenna

3 månaders vaccin

Igår fick William sitt 3 månaders vaccin. Jag hade inställningen att det inte skulle bli så farligt, men herregud, helvetet brakade loss. Han blev såååå ledsen efter första sprutan och efter andra sprutan så grät han så mycket att han knappt fick ut ett ljud. Stackars lilla hjärtat. Han va väääldigt otröstlig också ett tag. Jag skulle gå förbi barnläkaren och kolla om vi kunde få en ny tid (vi ska gå igenom Sebastians obduktionsrapport). Men jag kunde inte göra det. Lilla W bara snyftade hela tiden så jag skyndade mig ut från BVC-mottagningen och då blev han mycket lugnare. Såg också att han blödde lite på vaccinationsstället (bara ena benet). Såg så brutalt ut ?

 

Jag mötte sedan upp min mamma som skulle sova över hos oss och va lite extra hjälp ifall William fick feber och om natten blev jobbig. Men så blev det inte.

William va hur glad som helst. Han va på riktigt bra humör och helt feberfri hela kvällen och natten. Så skönt! ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna E

    Nästa gång han ska vaccineras så be BVC-sköterskan att ta in en kollega så kan de sätta båda sprutorna samtidigt, då blir det bara ett stick och en gång att trösta från det obehagliga. I Skåne har de gjort så i flera år, jag tyckte det lät hemskt i början, men det känns snällare mot barnen att bara sticka dem en gång! Skönt att han inte fick feber, jag ska vaccinera min son nästa vecka!
    /Anna

stats