Stockholmsjenna

Världens bästa killkompis!

Robin. Helt klart världens bästa killkompis.
Känt varandra så jäkla länge nu, men så synd att vi glider ifrån varandra då och då. Men även fast vi glidit ifrån så har du alltid funnits här. och de tackar jag dig för!

Jag har varit en hemsk liten bitch mot dig ibland, jag vill inte ens tänka efter allt dumt jag sagt och gjort. Men ändå så finns du kvar här vid min sida. Vem var de som kom på att bästa sättet att få mig glad när jag är sur är att bara le åt mig. haha, självklart var det du!

Kom ihåg att jag finns här, varken du eller jag har haft de lätt nu under senaste tiden. Men jag finns här om du vill prata eller ses. Vad som än händer med våran vänskapsrelation så kommer jag stå vid din sida.

Så jag vill bara säga tack för allt! Kom ihåg att du är bäst!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats