Stockholmsjenna

Skitsnack igen

1

Det är väl ett fåtal som inte minns eller som missade mitt omtalade inlägg ”Nu börjar jag ledsna” . Jag lyckades ju helgerna efter det inlägget hade slagit till komma 3:a både på en hopptävling och på en dressyrtävling. Jag fick en hel del kommentarer här om att jag överdriver när jag beskrev hur jag/vi med travare blir bemötta utav andra, vilket jag inte gör.

 

Citatet här ovan fick jag höra bara någon dag efter dressyrtävlingen. Det var två personer som diskuterade tävlingen men det dem inte visste var att jag gick precis bakom dem och hörde deras diskussion. Det är exakt det där jag tycker är så trist! Varför ska den där domaren ha dömt översnällt just för att ”den där” travaren fick bra procent? Är det en anledning till att någon dömer snällt?

 

Nu är jag ju väldigt tålig av mig och struntar i om de nu tyckte att domaren dömde översnällt. Men det är bara så himla tråkigt att höra kommentaren som denna här ovan där de just fokuserar på min hästs ras. Och som jag skrev i mitt andra inläggKan jag inte få ha kul ihop med min häst utan att du med din snorkiga attityd ska komma och försöka trampa ner på oss? Kan vi bara få vara ifred? Snälla… Jag ber er inte att gilla oss, utan att bara låta oss vara.

 

2

Jag är så otroligt stolt & glad över min fina allround häst som verkligen kämpar. Vi har riktigt kul ihop, och ännu roligare blir det när allt slit faktiskt lönar sig. Det tråkiga är ju bara att han ska bli nervärderad av andra för hans ras…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mathilda

  Vad tråkigt att höra, dem är bara avundsjuka för att du lyckades.
  Jag har en varmblodigtravare och blir så less när man hör sånt från folk, lixom att dom inte är något att ha? Då undrar man vad dom har sett för varmblodigahästar? Alla har väll sin egna personlighet så folk borde inte döma.
  Btw, fin blogg du har förresten! ? kram

 2. Jannike

  Du har all rätt o va stolt! För om det är nått som bevisar att man kan rida är det när man fått en travare att bli så fin & duktig!
  Varmbloden är så välhanterade o mysiga hästar & förtjänar så mkt mer än vad dom får.
  Och Sen kan jag själv känna igen mig så mkt om att folk pratar om hur andra ser ut, (som det står i kommentaren åvan)hur man rider, har för häst m.m.
  Jag är 1.83 lång o har ALLTID fått höra att jag ser för stor ut på mina hästar…. Vilka långa ben, du e alldeles för lång för hästen, du behöver en större häst, du kan ju gå över hästen m.m.
  Men även om jag är lång väger jag inte för mkt… Min nya travare är bara 1.56 men det passar mig skit bra för stunden, o han som andra hästar klarar min längd galant. Jag ser de snarare som en fördel att man kan klämma om med skänklarna ordentligt. ?
  Så visa stolt upp din hästs travnr så alla kan störa sig på hur mkt duktigare du är än dom som köper en ”färdig” dyr häst direkt.

 3. Tina

  Överlag är det rätt så mycket skitsnack mellan folk. Många är dåliga förlorare och skyller på massa annat innan man analyserar sig själv och sin ritt istället.
  Nu hade de din hästs ras att pipa om.
  Har man en fin häst så tror dem att ”den där har ju köpt den färdig, det är inte samma sak.Orättvist”. Eller så är nån ryttare för tjock för att rida, tycker någon. Ja, allt möjligt skit kan folk häva ur sig.
  Så ta inte åt dig.

 4. Viveca

  Det är så offantligt tråkigt när det ska kommenteras på vad för ras hästen har. På hobby nivå så har man ju hästen för att man tycker om den! (Med hobbynivå menar jag när man inte arbetar med hästar)Det spelar ingen roll om pappan är Tap In eller Donnerhall, har man kärat ner sig i sin häst så har man. Prestige på hobbynivå är så löjligt så det är inte sant!

stats