Stockholmsjenna

Podd och promenad

Vilken start på veckan! William har varit uppe extra länge på kvällarna, vilket gjorde att jag igår inte kom i sängs förrän vid 01 på natten och då hade jag inte hunnit blogga heller innan läggdags. Han har precis somnat och idag hann jag äta middag innan han somnade så nu har jag kvällen fri. Känner mig nästan stolt som både hunnit med middag, tvättat klart för dagen och diskat innan bebis somnat.

 

4B346605-C4AE-40F2-878B-88E9B0543FAF

Igår var jag iväg tidigt och gästade Babyz Podcast. Den podden drivs av av Karin och Carina, en förlossningsläkare och en förlossningsbarnmorska. Försov mig på morgonen och stressade mig dit men den stressiga morgonen glömdes helt bort då det var så himla kul att va där! Det blev ett poddavsnitt fylld med ärligt snack om graviditet, förlossning, föräldraskap samt även glädje och tårar. Om några veckor får vi höra resultatet och det ska bli riktigt kul. Men mer om det då 🙂 Tills dess tycker jag att ni ska gå in på Podcaster/iTunes, Acast eller Podbean och lyssna på podden och dom avsnitt som redan finns. Man lär sig verkligen mycket genom att lyssna på Babyz Podcast.

 

Efter att jag gästat podden blev det snabbt en sväng på stan. Fixade lite saker som jag inte hunnit fixa och sedan åkte jag hem igen med lunch till både min mamma och mig. Min mamma var barnvakt åt William så länge medan jag var borta. Dom hade lekt en massa och varit ute på en promenad. Perfekt! William låg sött och sov en tupplur när jag kom hem.

 

IMG_2128

 

Blev som sagt en lång kväll och kort natt igår. Var helt slut imorse efter 5h sömn inkl. två ”matningspass”. Laddade upp ordentigt med kaffe och intog den medan William lekte i sitt babygym och jag satt i soffan klädd i pyjamasbyxor, tröja och en kimono. Det regnade ordentligt utanför fönstret. Just där och då var jag nöjd över att sitta inne, men jag längtade samtidigt ut. Vilken tur att det är tisdag idag för det betydde barnvagnspromenad!

 

Vid 12.30 klädde jag på mig ordentliga regnkläder och klädde på William varmt samt tog på regnskyddet på vagnen. Klockan 13.00 körde vi igång promenaden och idag var vi 10st mammor som rullade iväg vagnarna i en timme. Alltid lika trevligt varje gång, även fast vädret inte var med oss idag så var alla på gott humör. Så kul!

 

IMG_2150

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats