Stockholmsjenna

Militärövning och lite sömn

Idag har vi haft en lugn dag hemma. William är fortsatt snorig och dessutom blev vi väckta runt midnatt av att försvarsmakten hade nån militärövning i över en timme. Flög både Black Hawks och åkte polisbilar i området och dessutom så var det en explosion i närliggande byggnad. När jag vaknade till av ljudet mitt i natten så trodde jag först att typ ryssen var här och började fundera över vart man ska fly. Haha, var så förvirrad innan jag förstod att det var en övning. Tyckte däremot att det var sådär att dom skulle öva kl. 12 på natten och i en timme.. Bra att dom övar, men hade ju varit bättre om det var lite tidigare på kvällen eller tidig morgon istället. Det hade även varit bättre om dom kunde ha informerat boende i området om övningen så man slapp vakna upp och fundera över om det var krig som pågick… Tydligen ska det övas idag med, så jag hoppas att vi får lite mer sömn än natten till idag,

 

 

Idag blev det därför en massa lek och pyttipanna till lunch. Vi passade även båda två att sova lite på eftermiddagen. Märktes verkligen att vi var trötta idag. William sov dessutom 1,5 timme under förmiddagen och det brukar han aldrig göra.

 

I övrigt har jag mest börjat förbereda inför Williams 1 års kalas. Så mycket att planera men det ska bli skönt att få göra det här själv. Senast jag arrangerade något tog jag hjälp av så många, vilket var skönt att slippa göra själv, men det blev lite rörigt när jag knappt själv hade koll på något. Det blev väldigt lyckat, men nästan dubbelt så mycket jobb för mig som ”förmedlare” mellan alla. Nu har jag bestämt att jag arrangerar, planerar och bestämmer sakerna själv så får man se vad jag föredrar. Bäst att testa på innan William blir äldre och kalasen blir lite mer ”betydelsefulla” för honom 🙂

 

 

Igår missade jag mammaträningen eftersom Wille var så förkyld. Men tog mig ut ändå på en 3,5km runda i Lill-Jansskogen med en massa uppförsbackar. Kan säga att det känns att putta på en 10kg bebis i vagn, i skogsterräng upp för backar i 3,5km. Men känslan efteråt var riktigt bra! Emmaljungas NXT60 funkade även suveränt ute i terrängen i skogen! 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Louise

  Tycker outdoor-chassit är så snyggt! Funderar på att köpa ett sånt när vi ska skaffa vår dubbelviking. Har du punkteringsfria däck på din andra vagn eller luftdäck? Vi har vanliga luftdäck på vår super nitro och tänkte om man kände skillnad när man körde på terrängdäcken eller de.

  1. stockholmsjenna

   Det är supersnyggt! 😀 Får alltid så fina kommentaren av andra när jag kör vagnen på stan. Jag har luftdäck även på min andra (lounge). Jag tycker att man känner skillnad. Det blev en helt annan körupplevelse och jag tyckte bättre om outdoor-däcken så jag kommer faktiskt att byta mina lounge-hjul till outdoor på Super Viking 🙂

   1. Louise

    Åh, då har jag äntligen fått svar på min fundering om det gör stor skillnad att köra på lounge o outdoor. Har sett många beg dubbelviking med loungedäck och varit nära på att kompromissa med det (vill ej ha Ecco) men varit tveksam då outdoor är så mycket snyggare. Men om inte körupplevelsen är samma känns det ju jättedumt att ta loungen isåfall, bättre o bli 100% nöjd. Tack så jättemycket för att du tog dig tiden att svara, nu slipper jag grubbla mer haha ?

stats