Stockholmsjenna

Midsommarhelgen

Nu är midsommarhelgen över och det har varit en lugn och skön helg. Vi har bara tagit dagarna som dom kommer, vilket i och för sig väl är det enda man kan göra med en nyfödd 😉

 

I lördags blev det en lugn dag hemma. Mys med lilla William, vilade kroppen efter förlossningen och kollade på film. Han har börjat sova så himla bra men under nattetid vill han ha närhet. Vi har löst det med att han får sova bredvid mig i sängen. fast att han ligger i sitt babynest. När han är lite ledsen så räcker det med att jag sjunger lite för honom och har min hand på hans mage (han brukar hålla hårt i mitt finger samtidigt) så somnar han och sover i 3-4h. Natten mellan lördag och söndag sov han som mest 4.5h i sträck. På dagarna när han sover så sover han fint och tyst i sin spjälsäng.

 

IMG_9294

 

I söndags hade vi sovit så mycket så vi hade krafter över till en liten shoppingrunda. Åkte till Sickla Köpkvarter och det blev ett besök till Big Baby. Där inhandlades Ergobaby Adapt bärsele, nyföddinsats till Tripp Trapp-stolen, en Candide Panda kudde (rea), tvättlappar och en färgglad skallra till lilla W.

 

fullsizeoutput_b77 fullsizeoutput_b79

Lilla W är så himla nyfiken och växer så det knakar. Han är helt fascinerad av allt färgglatt och när han satt i nyföddinsatsen så försökte han sträcka handen mot fjärilen flera gånger efter att ha stirrat ut den i några minuter. 

 

Under shoppingrundan passade jag även på att gå förbi H&M och fyndade lite amningsvänliga kläder till mig själv. Hittade en enkel slipin-klänning som jag tänkt ha som hemma/nattlinne och sen fyndade jag en snygg jeansskjorta på Mama-avdelningen och en röd blus som jag köpte i en lite större storlek så man kan amma i den med. Både jeansskjortan och den röda blusen var på 50% rea i butik. Sen blev det även lite nya underkläder till mig och ett gulligt superman-set till lilla W som jag inte kunde låta bli att köpa.

 

 

Skärmavbild 2017-06-26 kl. 11.19.22

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats