Stockholmsjenna

Lite tystare ett tag

Veckorna rullar verkligen på och just nu har jag haft det lite hektiskt. Men det är tur att jag är van vid det ? Har många gånger tänkt tillbaka till mitt liv innan jag fick William. Då var jag 24år, studerade heltid på universitetet, drev eget stall med inackorderingar, hade egen häst och jobbade 20h/v i butik. Dessutom var det sambo & vänner som man också skulle hinna med. Sen blev jag gravid också och hade samma hektiska liv ett tag. Och det löste sig även fast man verkligen fick planera sina dagar till punkt och pricka och hade det stressigt i perioder (speciellt när det var tentor och sånt).

Just nu är det lite hektiskt för mig ungefär en månad framåt. Men jag känner att ”det får gå”, det är ju bara en månad och inte en hel livsstil som jag hade förut.

Men därför kommer det nog va lite tystare från mig både här på bloggen och på mina andra sociala medier. Men snart blir det bättre igen ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats