Stockholmsjenna

Längtar till flytten

IMG_6809

 

1 månad kvar tills jag & lillen flyttar till vår lägenhet i Norra Djurgårdsstaden. Herregud vad jag längtar! Det ska bli så skönt att ha sitt eget boende här i Stockholm igen, att kunna få va ifred och styra sitt egna liv med lillen. Efter allt som hänt sen mars så får jag se det som en målstolpe i ens nya liv. Nu kan man äntligen tänka på oss och planera livet därefter.

 

fullsizeoutput_abb

 

Egentligen kändes det lite ”för mycket” att börja planera med inredningen redan nu. Men jag tror att det kan vara smart. Som nybliven mamma med en ca. 2 veckors bebis när flytten går så är det bra att ha en plan på vart allt ska stå så dom som hjälper mig kan följa planeringen utan att ställa tusen frågor eller bara ställa saker här och där. Tror risken att jag får en hjärnblödning minskar avsevärt då 😉 Dessutom vet man ju inte om lillen tänker gå 2 veckor över tiden. Då ska jag både flytta och föda samma vecka…

 

Jag tänker till och med va smart och placera ut var dom fyllda flyttlådorna ska förvaras, så jag kan ta tag i det själv sen i lugn och ro. Av erfarenhet vet jag att när någon får för sig att inreda ens lägenhet så blir det bara kaos och man hittar ingenting till slut. Då är det bättre att göra det själv.

 

Dessutom så har jag 4 garderober att placera ut i lägenheten där jag vill ha dom. Så det blir att mäta och tänka efter ordentligt så man slipper flytta på dom fler gånger.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. stockholmsjenna

      Erika: Ja, jag har däremot Sebastians familj i Linköping med. Men det är mest vännerna som gör att jag känner att det är bäst att va i Stockholm.

stats