Stockholmsjenna

Långhelg i Östergötland

 

Vi körde som sagt en långhelg i Östergötland förra helgen. Vår helg började egentligen redan på onsdagen då vi efter förskolan åkte in till stan och sov en natt på hotell. Väldigt skönt! Anledningen var för att vi skulle ha nära till tåget dagen efter och jag skulle slippa stressen man kan få på morgonen när det sista ska städas undan, diskas, kontrolleras att man packat ner allt, vänta på att barnet ska kissa på pottan och samtidigt känna en stress över att man måste hinna med ett visst tåg. Kände bara ”nej, inte denna vecka”. Tycker jag haft alldeles för mycket stress i mitt liv senaste året 😛

 

 

Det blev istället en lugn och mysig kväll och morgon på hotell. Vi åt middag på stan och när William hade somnat på kvällen (han var helt slut efter en regnig dag på förskolan) så kollade jag lite på en serie innan jag själv somnade.

 

Väl nere i Linköping åkte vi vidare till Mantorp och hem till Williams faster & kusiner där vi sov under helgen. William var så glad när han träffade sina älskade kusiner. På torsdagen blev det lite stall på eftermiddagen när tjejerna hade kommit hem från skolan. William fick också rida och var så lycklig när han travade fram på gotlandsrusset Ronja.

 

 

På fredagen var Williams kusiner i skolan och under tiden lekte W och jag först utomhus. Vid lunch kom Williams farfar och hämtade oss. Vi åkte sedan vidare på lunch och efteråt blev det en liten roadtrip med bilen. Fick se ställen som jag inte sett tidigare och lärde mig en hel del nytt om vad som finns däromkring, och vi avslutade sedan med att besöka en chokladfabrik. Till Williams stora lycka köpte hans farfar hem massor av god choklad till oss alla. MUMS!

 

 

När vi var tillbaka hemma på gården åt barnen lite mellis innan vi körde lite stall igen. Eller William lekte med sin yngsta kusin under tiden och jag höll hopplektion för hans äldsta kusin och hennes kompis. Båda var så duktiga! På kvällen kom Williams farmor & farfar över och vi körde tacofredag och tittade på Fångarna på fortet.

 

 

På lördagen öste regnet ner hela dagen. Vi blev bjudna på ett besök till Flygvapenmuseumet vilket var perfekt när det var dåligt väder. Väldigt spännande där och maffigt att se alla flygplan och helikoptrar. William uppskattade det också och var nyfiken på att testa och titta på allt. Vi körde sedan en lugn kväll hemma pga. vädret. William var ganska trött och somnade tidigt på lördagkvällen.

 

 

På söndagen gav han mig sovmorgon. Vi vaknade upp sist i huset. Spenderade förmiddagen ihop och besökte Sebastians gravplats, och sedan var det dags för oss att börja åka hem till Stockholm igen. Vi fick skjuts till Linköpings tågstation av Williams farmor och farfar. William skötte sig så bra på tågresan hem. Var nära att han somnade på tåget, men han lyckades hålla sig vaken.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats