Stockholmsjenna

Hero började dumma sig igen

Så nu kom jag in på internet men såg att det är driftfel på blogg.se. typiskt är bara förnamnet..

Idag har allt gått bra under jobbdagen. Red fina N under eftermiddagen medans J red C. Efter att jag hade slutat jobba så fixade jag med Hero och fixade i ordning honom för att ta en skrittsväng. När vi väl kommit iväg så började han bråka, så som han gjort tidigare när vi ridit ut som skapat problem.
Som tur var så var Jessica i närheten så hon kom och hjälpte mig och gav mig en massa goda råd som fick mig att vinna över Hero. Skrittade runt mer och han skötte sig helt ok stundvis. Gick in i ridhuset och han gick bra.

Sedan gick jag ut igen och skrittade dit där han började bråka första gången men denna gång skötte han sig.
När vi sen gick tillbaka till ridhuset så kom det några andra ryttare och inte ville Hero då gå dit jag ville utan han ville bara efter de andra. Så då bråkade vi lite till tills jag vann. Då nöjde vi oss för dagen.

Nu får han banne mig inte börja bråka, han som skött sig så himla bra här.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats