Stockholmsjenna

Härliga dagar

Ännu några dagar har gått. Tycker att dagarna går alldeles för fort som vanligt. I tisdags blev det som jag skrev tidigare en pysseldag. Fixade en del i stallet och sen tog jag in hästarna innan jag cyklade hemåt.

 

Igår släppte jag ut hästarna på morgonen och sen blev det jobb i butiken mellan 09.30-18.00. Efter jobbet var jag helt slut i både fötter, ben och huvud. Pojkvännen slutade samtidigt så han kom förbi butiken och sedan gick vi till K25 och åt middag. Jag åt en riktigt god massaman curry från Jim Lim/Farang. Efter middagen promenerade vi sedan hem. Guldvärt att jag bor så nära Stureplan att man bara kan gå hem. Vi tänkte först ta bussen från Stureplan, men då var det 12 minuter kvar innan den skulle gå och vi hann hem innan bussen hann åka förbi oss.

 

Under kvällen tog vi det lugnt framför en film innan jag slocknade i soffan. Imorse kändes det rätt segt när väckarklockan ringde och jag cyklade till stallet för morgonfodringen.

 

Efter morgonfodringen har jag städat och fixat hemma. Pluggade även lite grann och snart ska jag dra på mig ridbyxorna och cykla tillbaka till stallet för ett träningspass med Hero.

 

1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats