Stockholmsjenna

Härlig uteritt

Godmorgon! Jag tycker att det riktigt skönt med en ny vecka, men jag har haft en bra helg. Idag startade jag dagen med morgonfodring i stallet. Har precis ätit lite yoghurt och kiwi till frukost, nu ska jag ladda upp inför en dag med tentaskrivande. Har deadline ikväll kl. 23.58.

 

I lördags var det jobb som gällde och vi hade en rolig och bra jobbdag. I söndags tog jag sovmorgon, sedan cyklade jag direkt till stallet för ett ridpass med Hero. Startade med att skritta ut en sväng på Djurgården längst med vattnet. Det var galet mycket folk ute på promenad runt lunchtid när vi var ute. När vi sedan kom tillbaka till ängen där vi brukar träna så jobbade jag honom först lite i skritten innan vi travarbetade lite och sedan tog vi en kort galopp över ängen. Det var så härligt och det bästa av allt var att Hero var pigg och framåt under hela passet! 🙂 Det var till och med så att han inte ville hemåt när vi hade avslutat passet, så jag fick ”lura” honom hemåt.

 

IMG_29131

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats