Stockholmsjenna

handen gör fortfarande ont..

förlåt för dålig uppdatering. men jag har haft ganska så fullt upp plus att det är svårt för mig att sitta vid datorn och skriva pga. handen gör ont.

handen gör som sagt fortfarande ont, men jag börjar lära mig att ”leva” med det. Dvs att inte använda handen så mycket. Jag har i övrigt fått kortisonsalva att använda som reparerar huden, så förhoppningsvis blir det bra snart.

Åkte till stallet en snabbis idag. Kan ju inte rida med denna hand så gick endast en promenad med Hero. Jag är så glad att jag har en så underbart snäll och välhanterad häst som honom. Visserligen var det lite jobbigt att gå och hålla honom i vänsterhand när vi skulle gå från hagen då han gärna dyker ner i gräset och äter. Men när vi gick promenaden så gick han lugnt och fint bredvid mig och jag kände mig 100% säker med honom. Om något skulle hända så vet jag att han inte skulle dra iväg eller slita sig ifrån mig. Han skulle hoppa till åt sidan, och sedan skulle han stå stilla. Skönt att man känner sig så säker med sin häst.

I övrigt så är vår lägenhet helt färdig renoverad. Så vi håller på att flytta förfullt, därav min dålig uppdatering. Lägenheten har blivit jättefin nu! Ska bli skönt när man är helt inflyttad där.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats