Stockholmsjenna

Han tvärnitade och vände på 180 grader

Snacka om att bloggen får ta smällar just nu. Alla betyg sätts nu på fredag så det är en massa plugg och annat som gäller till 110%. Fast det är ju inte bloggen som får ta smällarna, utan även ridningen, att träffa vännerna osv.  Dessutom så ska jag flytta nu i veckan, plus så jobbar jag 3 kvällar den här veckan. Så det är fullt upp!

Idag vaknade jag runt 06.30 för att fixa mig och åka till skolan. Skrev ett prov på morgonen och åkte sedan hem och pluggade, och det är det jag ska göra idag med fram tills jag ska åka till stallet på eftermiddagen.

Igår åkte jag till stallet på kvällen. Det var så himla bra väder så jag tog en uteritt med Hero längst slingan. Det var ruskigt skönt, plus att Hero skötte sig riktigt bra ute helt själv. Även fast han var riktigt nervös och spänd och gjorde en tvärnit och vänding på typ 180 grader engång när han såg en läskig buske. haha, snacka om att man har en feg häst!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Om du rider ut ofta själv så kommer hero så småningom vänja sig vid att vara ute på uteritt själv. I början när jag red min häst så kunde jag inte heller rida ut själv, vi kom Max 500m sen backade hon i 190 tillbaka till stallet igen. Det tog ungefär ett år innan jag kunde rida ut på henne själv utan problem men det var bara ibland det tog ännu längre tid innan hon slutade med det helt:p har för mig att jag läst att du inte rider ut så ofta eller kanske var att du inte rider ut själv?

 2. Emma

  haha, aw lilla hero. x)SVAR:nej, den har jag inte sett?!okej, men då förstår jag. jag hade också varit förbannnad så.

 3. em

  hej,det finns en länk där i mitt inlägg så stor det en recension om filmen. Det är en dokumentär-film om en autistisk sjuk pojke, som åker till Mongoliet och ja, blir lugn av att rida typ…verkligen en fin story!

 4. MYMiC

  Åh, tack så mycket :DÄlskar bilden som header, galet vacker häst.Blä, har också sådär mkt plugg nu. Kommer man överleva?

 5. Mallamousan

  Gises vilken fin häst du har!! :)Ja jacka ute det har jag allt, men nu sitter jag inne på jobbet och fryser och funderar på om jag kan ta på mig en jacka här! 🙂 haha

stats