Stockholmsjenna

Dressyrtävling eller inte?

Har precis vaknat till liv och är lagom trött… Känns som om jag aldrig har tid att sova ut. Men det kommer nog någon dag.

Ska åka till stallet om ca. 1½ timme. Blir lite dressyr idag i ridhuset och känna efter om jag ska anmäla mig till dressyrtävlingen på söndag eller inte. Jag kan lixom inte bestämma mig. Egentligen så är vi inte alls redo. Men det kan vara kul att rida ett program och se vart vi står just nu. Och Hero älskar ju att visa upp sig.  Men jag rider såklart inte för att vinna. Har vunnit KM tidigare, och dressyr är inte något jag satsar på.  Tycker klubben ska ta tag i hopptävlingarna igen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Jag tycker, precis som du säger, att det kan vara roligt att få veta vart ni står någonstans. Det är ju alltid roligt att vara med och då får man även veta vad man behöver träna på 🙂

stats