Stockholmsjenna

Dressyrallsvenskan

 

I april var Kalvin och jag iväg på vår första tävling tillsammans. Vi fick äran att göra debut och samtidigt vara en av lagmedlemmarna i dressyrallsvenskan för vår klubb denna termin. Så tidigt på morgonen rullade både bil och transport iväg till Hölö där första omgången av allsvenskan ägde rum. Vi kom iväg lite tidigare än tänkt och då även lite tidigare än planerat på plats. Men det gjorde inget då jag gillar att känna in tävlingsplatsen innan jag ska prestera.

 

Jag har som en vanlig rutin att när vi kommer till tävlingsplatsen så vill jag kolla ut var toaletterna är, hur tävlingsbanan och framridningsbanan samt underlaget ser ut. Så den lilla ”rundan” körde vi när vi kom fram.

 

 

Framridning: På framridningen fick vi ingen bra känsla alls. Banan var endast 40×20 och med 6 andra ekipage där så blev det väldigt trångt. Jag lyckades faktiskt inte med att göra en enda hel volt utan att det red någon i vägen. Men jag kände ändå att Kalle lyssnade bra på mig.

 

Banan: Väl inne på banan så kände jag ”nu gäller det”. Vi red in och gjorde vårt bästa. Det var enbart ryttarmissar från min sida. Jag höll bland annat på att missa första volten för jag fokuserade på vad nästa moment var. Men Kalle var en guldstjärna som vanligt! Lite mer energi bara så hade det varit ännu bättre. Vi slutade på 63,21% och jag kände mig väldigt nöjd med det för att vara vår debut!

 

Laget i allsvenskan slutade på en 5:e plats i första omgången. Vi blev nerputtade från placering med 2 ryttare kvar.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats