Stockholmsjenna

Dagen på Strömsholm

Haft en lång och jättetrevlig dag här på Strömsholm. Vi började med att äta lunch på Markan och det första som hände var att vi sprang in i Sylve som är här för att hålla träningar.

Vi gick sedan upp till Röda Ridhuset och kollade när Sylve höll träning för Jens Fredricson och Daniel Svensson. Det var riktigt intressant och Jens första häst var sååå fin!

 

Sedan började dagens första lektion. Vi började med att gå igenom läxorna vi haft och fick tillbaka dem med betyg. Och sedan hade vi en låååång lektion om fodersmältning. Intressant tycker jag!

Efter det hade vi en kort paus, och sedan hade vi nästa lektion som var en praktisk lektion då vi löshoppade två RS hästar. Den ena, Mio, var hur söt och fin som helst. Lite äldre halvblodsexteriör men hoppade fina språng. Sen kom det en annan häst in, en mörk (minns inte namnet), men den var liiiite (läs mycket) piggare än den första. Under löshoppningen så skötte vi allt medans läraren stod och lärde oss samtidigt. Men vi kollade även på bedömningar, teknik mm.

 

Efter löshoppningen så åkte vi till pizzerian och hamnade i matkoma. Direkt efter det åkte vi till Röda Ridhuset igen för sista lektionen. Den var väldigt rolig och det vart många frågor.

 

Nu är vi på Thottska Villan. Jag bor i samma rum som Annika och Paulina. Vi har snackat häst och ska strax sova.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats