Stockholmsjenna

Close to you

Nu har vi flyttat till det nya stallet och allt är toppen! Jag verkligen stört-trivs! Så jäkla najs!
Igår efter stallet och flytten så var jag med pojkvännen. Han åker snart utomlands så då slipper man honom ett tag! 😀 haha,  nee, men de ska bli tråk utan honom 🙁 kommer sakna honom som fan!
Men men, tider lär rulla förbi eftersom ung08 börjar snart! 😀  så jääääkla taggad!
Imorgon runt 12 ska jag och jackie in till stan och latcha lite, sedan ska vi möta Amanda runt 17.00 och gå och fika, sedan dra till ung08 kontoret och spendera våran tid där med alla som ska jobba i sommar med oss 😀

Men,men… Nu är jag redan jätte trött. ska duscha, dra på mig mjukisar och linne, fixa mig lite, gå ut en sväng, sedan lägga mig framför tv:n och kolla på film. Helt ensam hemam idag så de blir skönt 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats