Stockholmsjenna

Bilder från i lördags

I lördags följde ju Gabbi med mig till stallet så hon passade på att filma lite. Hero kändes först en aning slö att rida, men blev sedan bättre ju längre tid man red. Jag rider ju honom fortfarande i en lägre form efter hans sommarlov på betet, men nu från och med denna vecka ska vi börja plocka upp honom lite. I övrigt var han rätt fin att rida. Har plockat ut några bilder från videoklippet som ni kan se så länge.

Det som är skönt med att se bilder på sig själv att man ser vad som behöver förändras. Jag behöver helt klart börja räta på mig igen! Sitter som en liten soffpotatis-hoppryttare 😉

Men Hero håller sig i fin form trots sommarlov i 2 månader och hans ålder på 19 år.

Imorgon ska jag sätta mig och klippa ihop videoklippen till ett klipp och sen publicerar jag den här på bloggen med 🙂

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats