Stockholmsjenna

Tack och hej måndag

Okej, jag ska direkt säga att den här dagen inte blev som planerat… Hade planerat hemmafix, promenad och mys. Istället blev det att W inte sov förmiddag/lunch och blev så himla övertrött och grinig. När han väl somnade kl. 15 (i min säng) var klockan alldeles för mycket och det började bli mörkt utomhus. Fick istället ställa mig i köket och laga middag. När han väl vaknade igen var han vaken i ca. 3h innan han somnade snabbt och har sovit sen dess utan att vakna en enda gång. Däremot får han sova i min säng inatt då jag kände att min rygg just nu tyvärr inte klarar av att ta upp honom från spjälsängen mitt i natten om det skulle behövas.

 

Usch, nu glömmer vi bort denna dag och blickar framåt mot morgondagen. Imorgon är det barnvagnspromenad som gäller och det ska bli skönt att ta sig ut och promenera i en timme. Känner att både kropp och huvud behöver det.

 

3

Det är tur att han är söt 😉 

4 5

Att klättra på soffbordet är väldens roligaste grej. Speciellt att ställa sig upp helt och dra ner det som finns på bordet. Jag flyttade bordet längst åt ena sidan av vardagsrumsmattan för att han skulle ha en större yta att leka på och förhoppningsvis strunta i bordet. Men nej då… 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats