Stockholmsjenna

12 april

Jag drömde om dig inatt carro. det kändes som om du var där med mig under hela natten. Drömde att du hade vaknat upp och vi satt hemma hos dig och pratade, du&jag&jennie som vanligt. Vaknade på morgonen med ett leende. tills jag förstod att det var en dröm…

Vakna nu Carro! Du måste vakna ur denna mardröm.

NYTT OM CARRO:
Fraktur i skallbenet. Det är riktigt illa med henne! Helt sjukt att detta hänt!
Hon kommer ligga nersövd i veckor(vilket kan bidra till månader).
och det som kommer att va mest chockande är att doktorn sa:
OM hon kommer att överleva (vilket ej är säkert tyvär), så kommer hon inte va samma gamla carro som vi lärt känna.

Om carro nu nångång kommer läsa det här. så vill jag bara att du ska veta att jag klarar fan inte av att höra allt detta om dig. att min bästa vän ligger där just nu och ingen vet om du klarar dig. Jag vill att du ska fortsätta kämpa! Kämpa på, jag tänker inte förlora dig.  Du är min bästa vän gumman! <3

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats