Stockholmsjenna

10 april!

Idag hände det en olycka. Carro red sin häst på ridbanan. Jag och min andra kompis Jennie var med. Allt gick jätte bra. Tills carro sedan tappade balansen på hästryggen och flög av. Jag fick hoppa av min häst och fånga in hennes häst som sprang lös på ridbanan medans min andra kompis Jennie fick sprang fram till Carro. Carro låg och skakade och blod sprutade ut från öra och näsa. Jennie fick ingen kontakt med henne så hon skrek åt mig att ringa ambulans. Jag fick springa in med de två hästarna till stallet och lämna över dem till en tjej som var där inne. Tog sedan luren och ringde ambulansen. Ringde när klockan var tjugo fem över. Efter lång tid och dem lovade att skicka en ambulans hann stallägaren komma och vi han få kontakt med henne. La filtar och grejer runt henne och försökte få henne att ligga stilla och försöka prata med oss. Men tyvär så var det enda ordet vi fick höra från henne var: huvudet. Annars mumlade hon bara och sa: mmmm. Hon vägrade öppna ögonen och så.
När klockan var kvart i hade ambulansen inte kommit. Då ringde stallägaren igen och då sa dem att dem skulle sätta på blå ljusen på en gång. Sen kom dem ganska snabbt… Men under den tiden vi väntade hade vi tappat henne igen, och denna gång hade hon slutat andas.
Ambulansen kom,hennes föräldrar kom. Dem arbetade på plats. Men det var så farligt att dem fick ringa helikoptern som skulle ta henne till karolinska.Dem försökte prata med henne när hon låg där och försökte få kontakt.Dock utan framgång. Dem fick arbeta lite till, för inte ens ambulansmännen fick igång henne att andas helt. När dem fått henne att andas så skickades hon iväg med helikoptern.

Fick samtal mitt under kvällen. Hon hade slutat andas i helikoptern så dem hade fått sätta rör i lungorna på henne och hjälpt henne att andas. Sen på Karolinska efter mkt arbete hade dem fått söva ner henne pga. för stora smärtor i kroppen och skickat henne till röntgen. Röntgen visade att hon inte hade några större skador på kroppen (ryggrad,rygg,revben,lungor,mage) men huvudet var det värre med. Hon hade fått kraftig och allvarlig hjärnblödning. Den värsta hjärnblödningen doktorn sett på någon som hade hjälm på huvudet. Det var som om hon hade krockat med bil i 100km/h. Och dem vet inte om hon klarar sig eller inte!

E DOCK TRÖTT PÅ RYKTEN SOM SÄGER ATT HON RAMLAT HINDRET! DETTA VAR EFTER HINDRET!!! HON HAMNADE PÅ FÖTTERNA MEN TAPPA BALANSEN BAKLÄNGES! DET VAR INGEN ANNAN SOM SÅG HÄNDELSEN UTOM JAG (+ JENNIE SOM SÅG LITE, MEN DOCK EJ HUR HON LANDADE PGA. EN HÄST SOM STOD I VÄGEN,MEN JAG SÅG HUR HON LANDADE OCKSÅ). HAR NI FRÅGOR SÅ SKRIV HIT SÅ SLIPPER ALLT BLI FEL. FÖR DE E BARA SYND OM CARRO DÅ OM FOLK SNACKAR MASSA SKIT SOM EJ E SANT! VISA FAN MED RESPEKT!

Men jag tycker att vi alla ska sända carro en lyckotanke och hålla tummarna. Hon är stark och ska klara det här!


Jag, Jenny ÄLSKAR Carolin! Utan henne kommer jag aldrig bli mig själv igen.

190_13313341498_4117_n
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. L

    Jag var med om nästan samma sak med en som jag älskar högt, usch vad läskigt att det kan bli så. Tur att det kan gå bra tillslut endå.

  2. Frida

    Uscha, stakars henne säger jag bara !hoppas allt blir bra med henne.måste vara hemskt för dig med att se det.hoppas du också kommer må bättre ! :>

stats