Stockholmsjenna

Vi har det bra

Sitter och skriver på en hemtenta just nu men kastar snabbt in ett inlägg här.

Igår var jag ute i stallet i några timmar. Vart en mysig promenad med Hero. Första gången vi gick på en liten ”upptäcksfärd” på vägarna runt anläggningen. Verkar finnas en del mysiga skogsstigar precis bakom gården och även grusvägar. Promenerade i ca. 40 min innan vi avslutade då det började bli så mörkt ute. Hero tyckte det var lite läskigt att gå på okänd mark, men han verkade ändå rätt nyfiken. Planen är att promenera en del med honom innan man rider ut först med sällskap och sedan själv. Allt för att han ska bli trygg.

 

1

 

Det är många som frågar hur vi har det och hur vi trivs. Och vi har det bra samt trivs bra. Människorna i stallet är trevliga & hjälpsamma. Hero verkar väldigt nöjd med sina nya kompisar och att ha en stor hage. Han är konstigt nog mycket lugnare där vi står nu än på Ekeby. Det tycker jag är lite lustigt. På Ekeby skulle han hålla på och skrapa med hovarna hela tiden, vissa dagar kunde han absolut inte stå still i stallgången (speciellt inte när han var inne själv dagtid). I det här stallet kan jag ta in honom dagtid och lämna honom i stallgången medan jag går iväg till sadelkammaren och han står helt lugnt och stilla.

Men vem vet, när han blir mer hemmavan så kanske han börjar stöka till det 😉

 

Jag saknar ändå Ekeby litegrann. Eller mest så saknar jag gänget i stallet. Hade jag fått välja så hade jag velat att dom flyttade till vårt nya stall. Då hade det varit perfekt! 😀

 

2

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats