Stockholmsjenna

Variera underlaget

Igår åkte jag till stallet och vart inte direkt överraskad när jag såg Hero. Han hade rullat sig ordentligt igen! Tog mig över en timme att borsta honom, och i söndags tog det två timmar.

 

Det vart iallafall ett pass i ridhuset igår igen. Dock ett kort pass. Han hade inte direkt någon framåtbjudning och när jag hade avslutat passet så förstod jag varför. Stackarn var kissnödig och gick och höll sig.

 

Idag blir det en sväng till stallet. Ska dock inte rida utan endast promenera lite i området. Jag vill inte rida för mycket i ridhuset utan variera underlaget. Speciellt eftersom underlaget är annorlunda i ridhuset jämfört med vad Hero är van vid. Vill inte att han ska bli skadad för att han inte är van vid underlaget och rids för mycket på det. Så nu blir det två dagar utav promenader innan vi går in i ridhuset eller ut på ridbanan igen.

 

 

1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elvira

  Hej!
  Varför rider du aldrig ut på Hero? Det stod ju även i medryttarannonsen att han inte är någon uterittshäst, hur menar du då?
  Älskar din blogg!
  Mvh Elvira

  1. stockholmsjenna

   Om du läser bloggen så märker du att jag rider ut flera dagar i veckan på honom ?
   Varför jag skrev i medryttarannonsen att han inte är en uterittshäst är för att jag inte söker en medryttare som rider ut 1 dag i veckan, utan en medryttare som rider dressyr på honom på banan. Anledningen är för att han är svårriden ute och har varit det under hela sitt 19-åriga liv. Jag har jobbat hårt för att jobba med hans förtroende, och därför vill jag inte att han ska börja känna sig osäker igen med en annan ryttare som han inte känner. Skriver man bara på annonsen att hästen är svårriden ute så mailar ”problemhäst-lösare” en som vill bli medryttare för att ens häst ska bli ett projekt för dom. Vilket inte är det jag söker 🙂

   Hoppas du fick svar på din fråga

 2. Juliette

  Fina Hero!
  Haha känner igen de där! Alla hagar är ju leriga just nu! Längtar tills de fryser i backen så man slipper leran.
  Kram på dig

stats