Stockholmsjenna

Tack Ekeby RS

Jag och Hero ska idag, efter 6 år på Ekeby lämna gården. Det tog verkligen hårt på mig när jag insåg att det måste bli så. Jag älskar verkligen gården, min stallägare, alla stall-/klubbkamrater och hästarna där. Det är en otroligt bra gård med en bra ridklubb. Jag har stått på Ekeby sen jag var 17 år, idag är jag 23år. Det är just under dom där åren som man växer mycket och blir ”vuxen” och det är under dessa år jag fått vara på denna underbara anläggning med bra folk runt omkring mig.

 

Jag och Hero har verkligen fått möjlighet att utvecklas på Ekeby. Vi har fått lite mer rutin på tävlingar, fått rida för duktiga dressyrdomare, fått träna för duktiga tränare i både hoppning och dressyr, plockat hem en hel del rosetter, gjort våra debuter på lokalnivå i både hoppning och dressyr, blivit klubbmästare i dressyr, kammat hem 3:e placeringar i klubbmästerskap i dressyr och hoppning och blivit klubbens stormästare.

 

Jag har även fått utvecklas genom att vara delaktig i ridklubbens arbete. Det började som ordförande i ungdomssektionen 2010, hade hand om klubbens hemsida 2010-2011, hade hand om klubbens nya Facebook-sida sen 2011, vart sammankallande i hoppsektionen sen 2013, blivit tillfrågad om jag ville sitta i klubbens styrelse (men tackade nej), arrangerat både interna och externa tävlingar, arrangerat hoppkurser/träningar och varit lagledare för allsvenskan.

 

Jag vill tacka alla på Ekeby för dessa 6 fina år tillsammans. Jag kommer sakna er, hästarna och gården en massa!

 

1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats