Stockholmsjenna

Nya äventyr

Vaknade upp imorse och försvann iväg på några ärenden innan skolan. Fixade bland annat nya foderhinkar till Hero inför flytten. Åkte sedan till skolan och satt på en galet flummig lektion i 3 timmar innan jag åkte vidare hem till mina föräldrar. Jag och pappa åkte iväg för att hämta transporten och åkte till stallet med den.

 

Väl framme i stallet så vart det pyssel med Hero. Tvättade hans ben som var helt leriga plus hans svans som var riktigt skitig. Borstade och pysslade ett bra tag innan han fick gå in i boxen igen. Han sista natt i hans hem.

 

Pappa kom sedan till stallet för att hämta mig och vi började packa klart bilen med alla Heros grejer. Kändes så sorgligt att skruva ner hans boxskylt… Hero kollade nyfiket på när vi bar ut hans saker och tog bort skylten. Får hoppas att han får en bra natt trots storm utomhus…

 

Jag ska gå och lägga mig nu så att jag orkar med en lång dag imorgon. Får uppdatera er via mobilen när flytten ägt rum. Annars kan ni alltid följa oss på instagram där ni hittar oss på användarnamnet: @stockholmsjenna .

 

12

 

Hade en riktig städardag igår i stallet där jag flyttrensade allt. Vart en IKEA-påse med saker jag inte längre ville ha. Bland annat schabrak, lindor, tyglar, benskydd, pannband, 4-pack paddar, reflexer mm. När jag kom fram idag var påsen nästan tom. Kul att saker kommer till användning någon annanstans 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats