Stockholmsjenna

Nu är han här

fullsizeoutput_b0f

I fredags den 16/6 kl. 06.00 kom han till världen. Min och Sebastians älskade son. 51 cm lång och vägde 3920g..

Jag är så lycklig över detta lilla mirakel. Men samtidigt gör det ont i mig att Sebastian inte är här med oss. Men jag vet att han varit med oss från himlen och vakade under hela förlossningen som var på 14h och var rätt tuff.
Älskade William Sebastian Pitkänen Thell, din pappa sa redan när du låg i magen att han älskade dig. Han kommer varje dag att vaka över dig och jag vet att han hade varit så stolt just nu. Du är så otroligt älskad av många. 

 

Jag försöker just nu njuta och landa i bebisbubblan, därav dåligt med uppdateringar. Allt beror lite på hur dagarna flyter på och hur mycket tid man får över till datorn. Fokus nummer ett är på min älskade son.

Jag kommer även skriva en förlossningsberättelse senare 🙂

 

IMG_8758

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stephanie

    William är redan älskad av mig fast jag inte ens träffat honom, lille Superman! ????????????☘️

stats