Stockholmsjenna

Min språkresa till Kalifornien

Som jag tidigare berättat så har jag varit iväg på två språkresor. Jag har fått kommentarer från er läsare då ni ville veta mer om mina resor, så jag tänkte berätta lite om Språkresan till Kalifornien.

Sommaren 2006 var det då jag upplevde ”the time of my life”.  Jag valde att åka själv, utan någon kompis, och visst var det nervöst i början. Men redan på flygplanet började man lära känna de andra studenterna. Och de var nog lika nervösa som jag!

Jag bodde i en värdfamilj tillsammans med en annan utbytestudent från Österrike, och jag minns hur min värdfamilj hade satt upp den svenskaflaggan i vardagsrummet och de var så himla välkomnande! Jag kände mig trygg, bekväm och som en i familjen redan dag 1.

Sommaren gick fort, även fast vi var där i lite mer än en månad. Vi gick i skolan som inte är som ett vanligt plugg, utav man gör roliga saker samtidigt som man lär sig språket. Och skoltimmarna gick fort.
Vi åkte även på en massa aktiviteter och fick uppleva det bästa utav Kalifornien. Jag har så himla underbara minnen från Los Angeles, San Francisco, Disney Land, Six Flags och alla de andra aktiviteterna vi gjorde.

Nu såhär i efterhand så händer det rätt ofta att man kollar på bilder och blickar tillbaka på tiderna. Hade jag kunnat spola tillbaka tiden så hade jag gjort det. Men tyvärr så går det ju inte… Men jag kan glädja mig med att jag fortfarande har nästan daglig kontakt med min värdfamilj, och de vänner jag lärde känna under språkresan. Och det bästa utav allt är när man åker utomlands till de länder där man har bekanta från Språkresan, så kan man ju träffas! Under en språkresa med EF så skapar man kontakter från alla världens hörn!

Jag rekommenderar verkligen att ta chansen och åka på språkresa innan det är försent. Och du kommer garanterat inte att ångra dig!

Klicka HÄR för att få en gratis broschyr hem med all information.

Här bjuder jag på mina egna bilder från språkresan:

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats